Welcome all Field Spaniel & Hunting Lovers

Nox, de dekreu van Hazel

Breaking News 1-08-2021 We expect Hazels first nest coming september!

Wij denken dat Hazel met haar fantastische karakter, haar rastypische uiterlijk, de aanleg voor de jacht en haar goede gezondheid, een toevoeging kan bieden voor het ras. Wij hopen door de keuze van de reu haar goede eigenschappen te versterken en haar jachtkwaliteit te verbeteren.

Wij zijn dan ook op zoek naar de gouden speld in de Field hooiberg, een reu met een prettig karakter, de juiste gezondheidsuitslagen en bewezen werkeigenschappen. Vooral het laatste is een uitdaging; het vinden van een Field reu die in de praktijk zijn mannetje staat, is lastig. Wij hopen met de juiste combinatie leuke, gezonde en sportieve Fields voort te brengen. Een fijne aanvulling voor sportieve gezinnen, als therapiehond en hopelijk een gedreven kameraad voor de jager in het veld. Natuurlijk staat het voldoen aan de rasvoorwaarden ook op ons lijstje, al is het meedoen aan hondenshows niet onze hobby.

26-7-2021 Inmiddels is Hazel gedekt door een prachtige reu uit Bretagne. Eind deze week vernemen we of de bevruchting geslaagd is. We houden jullie op de hoogte.